Efterlevnad av EU-lag

Vid distribution inom den Europeiska unionen uppfyller Kaspersky-programmet reglerna i den Allmänna dataskyddsförordningen (GDPR).

Under installationen av programmet blir du ombedd att läsa och godkänna villkoren för slutanvändarlicensavtalet och integritetspolicyn. När du godkänner licensavtalet för slutanvändare och integritetspolicyn bekräftar du att du har den ålder som krävs för att installera Kaspersky-programmet inom Europeiska unionen.

Du kommer även bli ombedd att läsa och godkänna följande:

Om du väljer att acceptera dessa meddelanden kan du fortfarande när som helst återkalla ditt samtycke via programinställningarna.